Craftmanshow

Nu løfter vi sløret for vores helt egen Craftsmanship konkurrence som kommer til at foregå lørdag aften til connen.

Så find jeres flotte kostumer frem og meld jer til konkurrencen med nogle fede præmier!🎉

Vi køre med 3 kategorier man kan vinde i:

1. Best overall - her kigger dommerne på helheden i dit kostume, alt fra wigs, makeup, syning, rekvisitter, læderarbejde osv, og hvor godt det ligner karakteren.

2. Best Prop - dette er for bedste rekvisit.

3. Best Wig - Dette er for den bedste stylet, farvet, etc paryk.


Kunne man tænke sig at deltage så skal man gøre følgende:

1. Lav et Cosplay.

2. Send en email til cosplayshow@ninjin.dk ( Cosplay show kassen på Conbillet er til publikum, dette skal ikke krydses af, hvis du ønsker at deltage i craftsmanship showet )

E-mailen skal indeholde:

Navn, alder, dine pronominer, hvilken karakter og serie du cosplayer fra, samt et reference billede.

3. Vente på en E-mail med godkendelse for deltagelse.


Vi har begrænset deltager plads, så tøv ikke med at sende en e-mail!

Sidste chance for tilmelding er søndag d. 11 September 2022.

Har du spørgsmål ang. deltagelse eller andet omkring Craftsmanship konkurrencen, er du også mere end velkommen til at sende os en e-mail på cosplayshow@ninjin.dk

Deltagerne er ikke sikret en plads i showet før der er modtaget en bekræftelsesmail. 
Mere info omkring selve konkurrencen bliver sendt på mail til deltagerne.


Hvad er Craftsmanship og hvad er godt at vide før du ansøger?

En Craftsmanship konkurrence består af en catwalk, hvor man fremviser sit seje cosplay frem for et publikum. Det anbefales i denne forbindelse at man forbereder nogle gode poseringer, som man føler sig tryg ved eller passer karakterens personlighed, samt en lille forklaring af hvordan du har craftet dit kostume og processen deri. 

Det vil bestå af Prejudging, som vi har 3 super seje dommere til at dømme, og showet, hvor du viser selve kostumet frem på scenen.


Regler

Selvom vores show først og fremmest handler om at få en god oplevelse og have det sjovt, er der en række regler, der skal overholdes:

- Alle deltagere skal have købt billetter, der dækker for deltagelse af Ninjin-con 2022.

- Kostumet skal være PG-13. Der kan være meget unge personer blandt publikum, der bedes derfor om omtanke ved valg af kostumer. Craftsmanship arrangører tager stilling til om man overskrider et vist blufærdigheds niveau.

- Cosplayet skal være Officielle designs af karakterer fra en given anime, manga, videospil, tegneserie eller tegnefilm. Dette inkluderer artbooks m.m. Officielle designs af karakterer fra TV-serier og spillefilm er godkendt

- Anerkendte, fan baserede titler som Vocaloid er tilladt, men kræver accept fra arrangør holdet. Send os en e-mail!

- Det er ikke tilladt at deltage med købte kostumer, det er kun tilladt at deltage med selvlavede kostumer (Dog op til 20% af det fulde cosplay må man gerne have fået hjælp/købt til, såsom, sko, øreringe, at ens ven har skåret ting ud, osv.) Vis i tvivl send os en e-mail.

- OC's (original characters), Fursuits (med undtagelse af officielt udgivede karaktere), selvlavede designs, er IKKE tilladt.

- Reference billede(r) af de karakterer der cosplayes skal vedlægges i forbindelse med tilmelding for at sikre genkendeligheden af kostumet. Sørg for at reference billederne viser så meget af kostumerne som muligt for bedre bedømmelse.

- Deltagerne må ikke genbruge cosplays der har vundet en pris til en tidligere convention (Hvis dette opdages medfører det automatisk diskvalificering).

- Levende ild, fyrværkeri, kemikalier og væske må ikke medbringes på scenen af hensyn til de øvrige optrædende.

- Deltagere må ikke kaste objekter ud over scenekanten / mod publikum, mens de er på scenen.

- Props skal overholde våbenloven, vi henviser til den danske våbenlov der er gældende under hele konventionen.

- Alle genstande der anvendes i forbindelse med optræden og ikke er direkte dele af kostumer, betragtes som rekvisitter/props. Hvis det ikke sidder fast på kostumet, er det en rekvisit.

 
Vi glæder os til at se jer alle sammen og alle jeres fantastiske og smukke Cosplays.